Consultancy

Bij Consultancy gaat het om kennis en ervaring, maar meer nog om creativiteit en het idee. Daarbij horen vragen als Wat maakt deze locatie bijzonder? of Welk onderscheid kunnen wij in de markt brengen? RUTGERGIETEMACOM verenigt kennis, ervaring, creativiteit en idee in de dienst Consultancy. Relevante opdrachtgevers zijn gemeenten, corporaties, beleggers, projectontwikkelaars en aannemers. Relevante producten zijn een haalbaarheidsonderzoek, een beleidsonderzoek, een marktverkenning, een marktonderzoek of visie.

Ontwikkeling

RUTGERGIETEMACOM ontwikkelt op eigen rekening en risico. En dat op een geheel eigen wijze! Bent u nieuwsgierig naar het hoe en wat? Neem dan contact op.

Management

RUTGERGIETEMACOM verzorgt het management voor (een deel van) ontwikkelingen van derden. Veelal in de vorm van gedelegeerd opdrachtgeverschap. Relevante opdrachtgevers zijn toekomstige gebruikers/bewoners, gemeenten, corporaties, beleggers, projectontwikkelaars en aannemers. RUTGERGIETEMACOM heeft een unieke wijze waarop het management verzorgd wordt.