Heeft met Rutger samengewerkt bij KUUB

“Het mooie aan Rutger is dat hij een gedreven perfectionist is. Als je met hem ontwikkelt dan staat er iets om trots op te zijn en altijd binnen budget. Hij heeft als echte noorderling een eerlijke soberheid in geld uitgeven zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit!”

 

Heeft met Rutger samengewerkt bij Boelens Jorritsma Makelaars

“Al weer enkele jaren geleden, leerde ik Rutger kennen als collega en een ‘prettige no nonsens denker’. Op een verfrissende en positieve wijze, weet Rutger mogelijke problemen om te buigen naar uitdagende en realiseerbare kansen. Zeker niet standaard is zijn manier van denken en aanpak. Rutger is in staat om in een zich herstellende markt en in prettige samenwerking met de verschillende disciplines, een mooi project naar succesvolle realisatie te brengen!”

Heeft met Rutger samengewerkt bij Slokker Vastgoed

“Ik heb Rutger als mens en projectontwikkelaar hoog in het vaandel staan. Zijn nuchtere, maar creatieve, manier van denken en handelen maken van uitdagingen kansen. De eindgebruiker staat centraal in zijn werkwijze, waar de verschillende manieren van leven en beleven tot leefbare concepten worden getransformeerd. Doorsnee en gemiddeld bestaan niet of zijn niet goed genoeg, zonder dat daarbij kosten, planning of relaties uit het oog worden verloren.”